Polędwica po toskańsku

Polędwica po toskańsku

4.5 210 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 45 dk
4 porcje

Malzemeler

  • 600 g polędwicy wieprzowej
  • sól do przyprawienia mięsa
  • pieprz czarny, mielony do przyprawienia mięsa
  • 3 kromki białego chleba pokrojonego na kawałki
  • 1 ząbek czosnku
  • 100 g pieczarek pokrojonych w ćwiartki
  • 200 g sera gorgonzola łagodnego (dolce), pokrojonego na kawałki
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • ½ cebuli (ok. 60 g), pokrojonej w półplasterki
  • woda (1 szklanka), do podlania mięsa
  • 1 łyżeczka przyprawy uniwersalnej

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porcję

Sodyum 909.2 mg
Protein 45.1 g
Kalori 2168.5 kJ / 518.3 kcal
Yağ 30.6 g
Lif 1.5 g
Doymuş Yağ 12.8 g
Karbonhidrat 14.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...