![Traditional gravy Traditional gravy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7F63B156-E3BA-4EDA-BA05-B179DF797BBA/Derivates/AD5CA4F1-8418-4798-953F-C6DC54F9C022.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 - 30 g red wine, to taste
- 30 g salted butter
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 30 g plain flour
- 500 g water
- 1 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp tamari
- 1 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 tsp umami paste (optional - see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 167.8 kJ / 40 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Karbonhidrat
- 2.9 g
- Yağ
- 2.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 88 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creamy honey mustard chicken
1j
Garlic and herb butter
10 min
Poached eggs
25 menit
Mashed potatoes
40min
Peppercorn sauce
20min
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Mint sauce
5 menit
Mushroom sauce
20min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Cheese and bacon cob loaf
1h 20min