Traditional gravy

Traditional gravy

3.3 108 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
12 portions

Malzemeler

  • red wine to taste
    20 - 30 g
  • salted butter
    30 g
  • brown onion cut into halves
    1
  • garlic clove
    1
  • fresh thyme leaves only
    4 sprigs
  • plain flour
    30 g
  • water
    500 g
  • Meat stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • tamari
    1 tsp
  • Worcestershire sauce (see Tips)
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • umami paste (optional - see Tips)
    2 tsp

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 40 kcal / 167.8 kJ
Protein 0.7 g
Yağ 2.6 g
Karbonhidrat 2.9 g
Lif 0.5 g
Doymuş Yağ 1.5 g
Sodyum 88 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...