Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 - 30 g red wine, to taste
- 30 g salted butter
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 30 g plain flour
- 500 g water
- 1 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp tamari
- 1 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 tsp umami paste (optional - see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 167.8 kJ / 40 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Karbonhidrat
- 2.9 g
- Yağ
- 2.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 88 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Simple gluten free herb gravy
20 min
Boiled rice
25 min
Mashed potatoes
40 Min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Whipped cream
15min
Satay sauce
15min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Mushroom sauce
20 min
Corned beef with mustard sauce
1h 30 min
Diane sauce
20 min
Cheese and bacon cob loaf
1h 20 min
Honey, soy and mustard marinade
5 Min