
Cihazlar ve Aksesuarlar
Traditional gravy
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
12 portions
Malzemeler
-
red wine to taste20 - 30 g
-
salted butter30 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
plain flour30 g
-
water500 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tsp
-
tamari1 tsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
umami paste (optional - see Tips)2 tsp
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
40 kcal /
167.8 kJ
Protein
0.7 g
Yağ
2.6 g
Karbonhidrat
2.9 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
1.5 g
Sodyum
88 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Sauces and Marinades
15 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda