
Cihazlar ve Aksesuarlar
Rosemary and eschalot gravy
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
300 g
Malzemeler
-
olive oil1 tbsp
-
eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves8
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long)2 - 3 sprigs
-
red wine120 g
-
Meat stock paste (see Tips)½ tbsp
-
water250 g
-
cornflour1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
Besin Değeri şuna göre 300 g
Kalori
950.4 kcal /
3976.4 kJ
Protein
13.5 g
Yağ
54.9 g
Karbonhidrat
88 g
Lif
16.2 g
Doymuş Yağ
27.7 g
Sodyum
798.5 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Everyday cooking for Thermomix families
114 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda