Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tbsp olive oil
- 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
- 120 g red wine
- ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 1 tsp cornflour
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Complete recipe
- Kalori
- 2590 kJ / 615 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 60 g
- Doymuş Yağ
- 30.5 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1913.8 mg
Alternatif tarifler
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Meatballs with Romesco sauce
1 godz. 40 min
Mushroom and white wine cream sauce
30 Min
Barbecue sauce
1 godz. 40 min
Caramelised onion jam gravy
2 Std. 5 Min
Peppercorn sauce
20 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Mushroom sauce
20 Min
Mint sauce
5 min
Traditional gravy
25 min
French dressing
5 min
Diane sauce
20 Min