Rosemary and eschalot gravy
TM6 TM5

Rosemary and eschalot gravy

3.8 ( 44 değerlendirme )

Malzemeler

  • 1 tbsp olive oil
  • 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
  • 50 g unsalted butter cut into pieces
  • 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
  • 120 g red wine
  • ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
  • 250 g water
  • 1 tsp cornflour
  • ½ tsp ground black pepper adjust to taste

Besin Değeri
şuna göre 300 g
Kalori
950.4 kcal / 3976.4 kJ
Protein
13.5 g
Yağ
54.9 g
Karbonhidrat
88 g
Lif
16.2 g
Doymuş Yağ
27.7 g
Sodyum
798.5 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler