Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tbsp olive oil
- 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
- 120 g red wine
- ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 1 tsp cornflour
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Complete recipe
- Kalori
- 2590 kJ / 615 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 60 g
- Doymuş Yağ
- 30.5 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1913.8 mg
Alternatif tarifler
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 Std. 35 Min
Béarnaise sauce
20min
Diane sauce
20min
Peppercorn sauce
20min
Caramelised onion jam gravy
2 godz. 5 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Simple gluten free herb gravy
20min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15 min
Mushroom sauce
20min
Traditional gravy
25 min