![Rosemary and eschalot gravy Rosemary and eschalot gravy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B9ED26F2-4942-4D08-B337-E789F3253FC0/Derivates/5B8902AB-4FF9-4CCC-88C1-288645B48237.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tbsp olive oil
- 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
- 120 g red wine
- ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 1 tsp cornflour
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Complete recipe
- Kalori
- 2590 kJ / 615 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 60 g
- Doymuş Yağ
- 30.5 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1913.8 mg
Alternatif tarifler
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 Std.
Hollandaise sauce
15 dk
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Peppercorn sauce
20 dk
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Venison Wellington
3h 30min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Mushroom sauce
20 dk
Diane sauce
20 dk
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Traditional gravy
25 Min