Rosemary and eschalot gravy

Rosemary and eschalot gravy

3.8 46 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
300 g

Malzemeler

  • olive oil
    1 tbsp
  • eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
    8
  • unsalted butter cut into pieces
    50 g
  • fresh rosemary (approx. 10 cm long)
    2 - 3 sprigs
  • red wine
    120 g
  • Meat stock paste (see Tips)
    ½ tbsp
  • water
    250 g
  • cornflour
    1 tsp
  • ground black pepper adjust to taste
    ½ tsp

Besin Değeri şuna göre 300 g

Kalori 950.4 kcal / 3976.4 kJ
Protein 13.5 g
Yağ 54.9 g
Karbonhidrat 88 g
Lif 16.2 g
Doymuş Yağ 27.7 g
Sodyum 798.5 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...