Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Rinderbeinscheiben (insgesamt ca. 1000 g)
- 40 g Öl
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 90 g Möhre, in Scheiben
- 30 g Sellerie, in Stücken
- 50 g Porree, nur das Weiße, in Ringen
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Rotwein, trocken
- 1000 - 1200 g Rinderfond (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 4 Portionen
- Kalori
- 3864 kJ / 924 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 92 g
- Lif
- 8.2 g
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon
3 godz. 30 min
Coq au vin
2 Std.
Fondue moitié-moitié
20min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5 godz.
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1h 20min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50min
Wild-Terrine
1h
Bündner Capuns
35 Min
Piccata Milanese
30min
Schweinsfilet im Speckmantel mit Grillbutter
1 godz. 45 min