Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Rinderbeinscheiben (insgesamt ca. 1000 g)
- 40 g Öl
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 90 g Möhre, in Scheiben
- 30 g Sellerie, in Stücken
- 50 g Porree, nur das Weiße, in Ringen
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Rotwein, trocken
- 1000 - 1200 g Rinderfond (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 4 Portionen
- Kalori
- 3864 kJ / 924 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 92 g
- Lif
- 8.2 g
Alternatif tarifler
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1h 10min
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Egli-Knusperli
1h
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 Std. 50 Min