Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Rinderbeinscheiben (insgesamt ca. 1000 g)
- 40 g Öl
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 90 g Möhre, in Scheiben
- 30 g Sellerie, in Stücken
- 50 g Porree, nur das Weiße, in Ringen
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Rotwein, trocken
- 1000 - 1200 g Rinderfond (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 4 Portionen
- Kalori
- 3864 kJ / 924 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 92 g
- Lif
- 8.2 g
Alternatif tarifler
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Wild-Terrine
1h
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Ratatouille
40 dk
Ratatouille
40 dk
Boeuf Bourguignon
3 godz. 30 min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5h 15min
Boeuf Bourguignon
2 godz.
Rohkost, gemischt
10 min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40 dk
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 dk