Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 180 g Porree, in Stücken, nur der weiße Teil
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 20 g Butter
- 650 g Wasser
-
3
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 3 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 200 g Weißwein, trocken (Riesling)
- 200 g Sahne
- Salz zum Abschmecken
- Pfeffer zum Abschmecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1604 kJ / 383 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Basler Mehlsuppe
1h 10min
Maronen-Schoko-Mousse
4h 30 min
Weiße Blitz Mousse
5 dk
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1hod.
Weißwein-Suppe
30min
Peperonicremesuppe
20 Min
Karamell-Parfait
7 Std.
Weißweinsuppe
45 Min
Fondue Chinoise
2h 40 min
Cremesüppchen mit Kaffeeschaum
45 Min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 40 min
Mango-Maracuja-Sorbet
15min