Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Gruyère, in Stücken
- 400 g Appenzeller, in Stücken
- 500 g helles Hefebier
- 30 g Speisestärke
- 1 TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3718 kJ / 889 kcal
- Protein
- 57 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 64 g
- Doymuş Yağ
- 38 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 2099 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salbei-Knoblauch-Pasta
20 min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35min
Pesto Eggs auf Röstbaguette
45min
Cheese-Makkaroni
30min
Sloppy Joes
1 Std. 45 Min
Hot Dogs mit Bierzwiebeln
35min
Chorizo-Patties
1h 25min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30min
Hummer Thermidore
35min
Safran-Tagliatelle in Butter-Weißwein-Sauce
35min
Dunkle Grundsauce
4h 30 min
Croque Monsieur
20 min