Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Gruyère, in Stücken
- 400 g Appenzeller, in Stücken
- 500 g helles Hefebier
- 30 g Speisestärke
- 1 TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3718 kJ / 889 kcal
- Protein
- 57 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 64 g
- Doymuş Yağ
- 38 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 2099 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Serviettenknödel mit Speck und Zwiebeln
1h 10 min
Eier-Curry-Salat
1 godz. 30 min
Gegrillte Whiskey-Ananas mit Frischkäsecreme
20min
Croque Monsieur
20min
Allround Kräuter-Marinade und Mayo
15min
Gegrillter Porree mit Käse-Füllung
50min
Café-de-Paris-Butter
4 Std. 10 Min
Rhabarber-Salsa
15min
Lachsforelle mit gepickeltem Rhabarber und Purple-Curry-Mayo
24 Std.
Västerbotten Quiche
1 godz. 30 min
Gelbe Gazpacho mit Bacon-Chips
30 min
Kartoffelrösti
40min