Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Gruyère, in Stücken
- 400 g Appenzeller, in Stücken
- 500 g helles Hefebier
- 30 g Speisestärke
- 1 TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3718 kJ / 889 kcal
- Protein
- 57 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 64 g
- Doymuş Yağ
- 38 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 2099 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Miso-Udon-Carbonara
25 Min
Hummer Thermidore
35 Min
Croque Monsieur
20 Min
Birnen-Gorgonzola-Salat mit Haselnüssen
20 Min
Gefüllte Gemüsezwiebeln mit Kartoffelpüree
1 godz. 35 min
Hot Dogs mit Bierzwiebeln
35 Min
Thai-Glasnudelsalat
30 Min
Roastbeef mit Senfkruste
2 Std. 20 Min
Trüffel-Agnolotti mit Burrata-Creme
1 Std. 15 Min
Schwarzwurzel-Haselnuss-Risotto
30 Min
Trauben-Käse-Quiche mit Walnüssen
45 Min
Mini-Zitronen-Gugelhupfe mit Rosmarin-Frosting
1 Std. 25 Min