Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Schweinelende, in Streifen (5 mm x 1 cm x 5 cm)
- 50 g Sojasauce
- 300 g Reisnudeln, getrocknet
- 50 g Öl
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL frischer Ingwer, fein gerieben
- 150 g rote Zwiebeln, geachtelt
- 150 g rote Paprika, in Streifen (5 mm x 5 cm)
- 150 g Möhren, in Streifen (5 mm x 5 cm)
- 1280 g Wasser
- 1 TL Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver
- 70 g Austernsauce
- 1 TL brauner Zucker
- 100 g Zuckerschoten, schräg halbiert
- 150 g Mini Pak Choi, grob geschnitten
- 1 TL Salz
- 1 rote Chili, frisch, in dünnen Ringen
- 2 EL Cashewkerne, geröstet, ungesalzen
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1735 kJ / 415 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1u.
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Gulasch
3h
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1 godz. 30 min
Coq au vin
2h
Sauerbratenragout
49h
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1u.
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1u.
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2 godz. 15 min