Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 250 g Sahne
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 50 g Möhre, in Stücken
- 50 g Sellerie, in Stücken
- 100 g Porree, den weißen und hellgrünen Teil, in Stücken
- 30 g Öl
- 10 g Mehl
- 300 g trockener Weißwein (z.B. Silvaner)
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Zucker und etwas mehr zum Würzen
- 1 EL Butter
- 70 g Graubrot, in kleinen Würfeln
- 3 - 5 Prisen Salz
- 1 Msp. Zimt
- 100 g Milch
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1838 kJ / 438 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40min
Apfel-Curry-Suppe
40min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35min
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45 min
Erdbeer-Gazpacho
40min
Rieslingsuppe für TM6
30min
Weißwein-Suppe
30min
Forellencremesuppe
40min
Parmesansüppchen
25min
Tomaten-Cocktail
30min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35min