Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lamb and Marinade
- 30 g vegetable oil
- 40 g red onion, halved
- 1 garlic clove
- 4 Tbsp natural yoghurt
- ½ Tbsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp dried fennel seeds
- ¼ tsp ground cinnamon
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 lamb neck fillets (approx. 150 g each)
Chopped Salad
- 1 preserved lemon, halved, flesh removed
- 6 olives, pitted
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded
- ½ tsp ground cumin
- 2 - 3 Tbsp extra virgin olive oil
- 15 g lemon juice
- 10 g fresh coriander, large stalks removed
- 10 g fresh flat-leaf parsley, large stalks removed
- 1 celery stalk, sliced (3-4 cm)
- 1 fennel bulb (approx. 250 g), sliced (1 cm)
- 1 orange, peeled, in segments
- 1 tomato, cut in eighths
- 1 cucumber (approx. 300 g), halved, deseeded, cut in pieces (3-4 cm)
Cooking
- 1800 g water, for cooking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2463 kJ / 593 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Sodyum
- 729 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7ωρ. 20 λεπτ.
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1u. 50min
Braised Lamb Shanks
3h 20min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1u. 5min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48hod.
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5hod. 15min