Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lamb and Marinade
- 30 g vegetable oil
- 40 g red onion, halved
- 1 garlic clove
- 4 Tbsp natural yoghurt
- ½ Tbsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp dried fennel seeds
- ¼ tsp ground cinnamon
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 lamb neck fillets (approx. 150 g each)
Chopped Salad
- 1 preserved lemon, halved, flesh removed
- 6 olives, pitted
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded
- ½ tsp ground cumin
- 2 - 3 Tbsp extra virgin olive oil
- 15 g lemon juice
- 10 g fresh coriander, large stalks removed
- 10 g fresh flat-leaf parsley, large stalks removed
- 1 celery stalk, sliced (3-4 cm)
- 1 fennel bulb (approx. 250 g), sliced (1 cm)
- 1 orange, peeled, in segments
- 1 tomato, cut in eighths
- 1 cucumber (approx. 300 g), halved, deseeded, cut in pieces (3-4 cm)
Cooking
- 1800 g water, for cooking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2463 kJ / 593 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Sodyum
- 729 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Thai Steamed Trout Parcels
35 Min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 Std. 40 Min
Pork Vindaloo
4h
Sticky Apple Pork Ribs
2 Std. 30 Min