Uyumlu sürümler
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beef Wellington
- 10 g dried porcini mushrooms
- 150 g boiling water
- 1 Tbsp vegetable oil
- 500 - 700 g beef fillet
- ½ - 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 300 g fresh button mushrooms, quartered
- 2 shallots, halved
- 50 g unsalted butter, diced
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 120 g Madeira wine, dry or sweet
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 360 g puff pastry, ready-made (see tip)
Assembly
- 1 egg, beaten
Carrots, Mash and Gravy
- 500 g water
- 600 g carrots, sliced (5 mm)
- 350 g milk
- 1000 g potatoes, peeled, sliced (5 mm)
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 25 g unsalted butter, diced
- 50 g Madeira wine, dry or sweet
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4547 kJ / 1086 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 89 g
- Yağ
- 50 g
- Lif
- 14.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vanilla Ice Cream
12h
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min
Béarnaise Sauce
20min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Spaghetti Carbonara
40min
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Mashed Potatoes
45min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 Std. 15 Min
Bordelaise Sauce
55 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10 min