Uyumlu sürümler
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beef Wellington
- 10 g dried porcini mushrooms
- 150 g boiling water
- 1 Tbsp vegetable oil
- 500 - 700 g beef fillet
- ½ - 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 300 g fresh button mushrooms, quartered
- 2 shallots, halved
- 50 g unsalted butter, diced
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 120 g Madeira wine, dry or sweet
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 360 g puff pastry, ready-made (see tip)
Assembly
- 1 egg, beaten
Carrots, Mash and Gravy
- 500 g water
- 600 g carrots, sliced (5 mm)
- 350 g milk
- 1000 g potatoes, peeled, sliced (5 mm)
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 25 g unsalted butter, diced
- 50 g Madeira wine, dry or sweet
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4547 kJ / 1086 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 89 g
- Yağ
- 50 g
- Lif
- 14.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Best Beer Battered Fish
30 Min
Peppercorn Sauce
30 Min
Dauphinoise Potatoes
50 Min
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Steak Provençal Pie
2 Std. 15 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Garlic and Herb Butter
1 Std. 10 Min
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1 Std. 25 Min
Red Onion Gravy
25 Min
Cauliflower cheese
55 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min