Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, halved, to taste
- 20 g white wine vinegar
- 5 g fish sauce
- 30 g sesame oil
- 30 g soy sauce
- Besin Değeri
- şuna göre 130 g
- Kalori
- 1392.8 kJ / 332.9 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 11.9 g
- Yağ
- 30.6 g
- Doymuş Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 2048.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 min
Masala Hake at 55°C
55min
Basil Pesto
10 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min