Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gewürzpaste:
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 20 g Mandeln
- 1 EL geriebene Zitronenschale
- 20 g Paniermehl
- 60 g Olivenöl
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Eintopf:
- 300 g Wirsing, in Stücken
- 3 rote Zwiebeln, halbiert
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (Öl auffangen)
- 20 g Olivenöl
- 1000 g Wasser
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- 120 g Sonnenweizen (Ebly)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ Bund Thymian, abgezupft
- 1 Dose weiße Bohnen (ca. 800 g), abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1558 kJ / 372 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 11.9 g
Alternatif tarifler
Arabischer Eintopf Koshari
35min
Kichererbsen-Eintopf
30min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min
Minestrone mit Kichererbsen
13 Std.
Grüne Nudeln mit Linsen-Curry
20min
Kichererbsenletscho mit Schnittlauchrahm
35min
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40min
Tofu-Kartoffel-Topf
3h
Kohlsuppe mit Tofu
1u. 45min
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40min
Dinkel-Gemüse-Topf mit Sojawürstchen
1h 30 min
Marokkanische Bohnensuppe
45 min