Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tarteboden
- ½ TL Fenchelsamen
-
150
g Weizenkörner
veya 150 g Dinkelkörner - 75 g Butter, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 50 g Wasser
Belag
- 30 g Butter
- 300 g Blattspinat, frisch, in Streifen
- 200 g Crème légère, 15% Fett
- 2 Eigelb
- ¾ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale in dünnen Zesten abgeschält
- 400 g Wasser
- 35 g Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2123 kJ / 509 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40min
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1h 25min
Grünkohl-Quiche
1h 30min
Spargel-Quiche
1h 10min
Porreewähe
1h 15min
Spinat-Pistazien-Flans
35min
Möhrenquiche mit Salbei
1 godz. 35 min
Porree-Pilz-Quiche
2 Std. 10 Min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1h 40min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1h 45 min