Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 50 g d'échalote
- ½ gousse d'ail
- 20 g de vinaigre de vin
- 15 g de vin blanc
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de ciboulette fraîche, ciselée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1129 kJ / 270 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 11.5 g
- Yağ
- 19.5 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratinée aux oignons
50min
Tapenade
10min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Fondue savoyarde
25min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 Std. 15 Min
Aïoli traditionnel
10min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Anchoïade
15min
Fondue savoyarde
15min
Sauce gribiche
15min