Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 50 g d'échalote
- ½ gousse d'ail
- 20 g de vinaigre de vin
- 15 g de vin blanc
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de ciboulette fraîche, ciselée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1129 kJ / 270 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 11.5 g
- Yağ
- 19.5 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aïoli traditionnel
10 min
Œuf poché sauce meurette
1 Std.
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 Std. 15 Min
Galette bressane
13 Std.
Tarte à la praline
3h 20min
Risotto aux cèpes
30 Min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 dk
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35 Min
Salade de lentilles et cervelas
45 dk
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Sauce gribiche
15 min
Quenelles nature sauce nantua
3sa 40 dk