Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 50 g d'échalote
- ½ gousse d'ail
- 20 g de vinaigre de vin
- 15 g de vin blanc
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de ciboulette fraîche, ciselée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1129 kJ / 270 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 11.5 g
- Yağ
- 19.5 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salade de lentilles et cervelas
45 min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 min
Tarte à la praline
3 Std. 20 Min
Saucisson brioché
2 Std. 50 Min
Risotto aux cèpes
30 min
Gaspacho
12h
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 Std. 15 Min
Saucisson brioché de Lyon
3 godz. 25 min
Galette bressane
13 Std.
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Œuf poché sauce meurette
1 Std.
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min