Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le pâté de lapin
- 500 g de viande de lapin, en morceaux
- 200 g de chair à saucisse
- 2 œufs
- 4 brins d'estragon frais, équeutés et ciselés
- 2 c. à café de cognac
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café rase de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La pâte
- 2 pâtes brisées maison
- farine de blé, pour fariner
- 1 œuf battu à la fourchette, pour la soudure et la dorure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1581.9 kJ / 379.6 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 24.7 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de lapin aux herbes
24 godz.
Pâté en croûte
7 godz. 45 min
Rognons de veau sauce madère
20min
Pâté de Pâques
2h
Pâté de campagne au foie gras
48u.
Rillettes de lapin
12h
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Pâté périgourdin
48u.
Terrine de canard
24 godz.
Pâté lorrain
15h 30min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Pâté de lapin
2h 35min