Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le biscuit pain d'épices (la veille)
- 2 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 55 g de farine de blé
- 2 c. à café de quatre-épices
- 2 blancs d'œufs
La mousse clémentine (la veille)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 60 g de sucre glace maison
- 6 clémentines (300 g env.)
- 60 g de sucre en poudre
- 2 g d'agar-agar
- 1 pincée de vanille en poudre
- 3 jaunes d'œufs
Le glaçage au chocolat (le jour même)
- 150 g de chocolat noir 70% de cacao
- 20 g d'huile de tournesol
- 500 g d'eau
Le dressage (le jour même)
- 1 clémentine, en quartiers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1792.2 kJ / 429.2 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 44.1 g
- Yağ
- 23.6 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min
Gâteau mousse au praliné
13 Std.
Forêt-noire
2 Std. 30 Min
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4 godz. 35 min
Dacquoise
40 Min
Gâteau de Pâques
13 Std.
Bûche poire-caramel
9h 15min
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13 Std.
Bûche aux épices façon tatin
1 Std. 15 Min
Bûche aux marrons
1 Std. 40 Min
Entremets chocolat, insert framboise
17 godz.
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min