Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le biscuit
- 70 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 10 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux, à température ambiante
- 40 g de fécule de maïs
- 1 pincée de sel
- 80 g d'amandes en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La mousse
- 200 g de gelée de cassis
- 2 g d'agar-agar
- 20 g d'eau froide
- 10 g de crème de cassis
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 10 g de sucre vanillé maison
Le glaçage
- 200 g de gelée de cassis
- ½ sachet d'agar-agar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1776 kJ / 424 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 22.9 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Délice pomme-speculoos
12 Std.
Bavarois aux trois chocolats
15u.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15ωρ. 30 λεπτ.
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13h 15min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min
Bavarois pêche et fruits d'été
12hod. 45min
Entremets cassis et crémeux citron
5 Std.
Entremets aux fraises de Plougastel
5 Std.
Bavarois aux fraises
6h 25min
Dacquoise aux framboises
2 Std.
Fraisier à la rhubarbe
24h