Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 100 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g di farina tipo 0
- 65 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 700 g di cipolle rosse di Tropea a fette (1 cm)
- 20 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
- 2 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 953.9 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 29.4 g
- Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Shortbread
2h
Crostini di pane alle castagne e noci con lardo e miele
5h 20 min.
Quiche Lorraine
45min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 Std. 10 Min
Quiche pere e gorgonzola
1h
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20min
Purè di sedano rapa
35min
Soufflé al formaggio
55min
Fonduta svizzera
20min
Tarte tatin ai pomodori
50min
Apple crumble (Crumble di mele)
1h