Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 100 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g di farina tipo 0
- 65 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 700 g di cipolle rosse di Tropea a fette (1 cm)
- 20 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
- 2 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 953.9 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 29.4 g
- Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche pere e gorgonzola
1sa
Pinzimonio al Gorgonzola
30 dk
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50 dk
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Involtini di pasta fillo con melanzane, ricotta e olive
1sa
Zuppa di cipolle di Cannara
1sa
Indivia con insalata Waldorf
30 dk
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 Std. 10 Min
Tarte tatin ai pomodori
50 dk
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 dk
Tartellette alle cipolle caramellate
1sa