Flan di asparagi con turbante di sogliole

Flan di asparagi con turbante di sogliole

4.8 19 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 porzioni

Malzemeler

  • 700 g di acqua + q.b.
  • 300 g di asparagi verdi
  • burro q.b.
  • 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • ½ scalogno
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 uovo
  • 15 g di amido di mais (maizena)
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 8 filetti di sogliola freschi
Citronette
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 50 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
  • 1 pizzico di sale

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 31.8 g
Kalori 1360 kJ / 325 kcal
Yağ 19.3 g
Karbonhidrat 6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...