Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3cm)
- 1000 g di acqua
- 350 g di cardi, puliti dai filamenti, a pezzi (5 cm)
- burro q.b.
- 125 g di panna (30-40% di grassi)
- 2 uova (da 60 g)
- 10 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 1.7 g
- Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Mousse di baccalà
45 min
Sformato di cardi
1h
Zabaione allo spumante
15 Min
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Vellutata di cardi con patate al timo
50 min
Zabaione caldo al passito
15 Min
Bagna cauda
35 Min
Pere al vino rosso
3h 20 min
Cipolle ripiene di magro
1h 40min
Brandacujun
45 min