Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3cm)
- 1000 g di acqua
- 350 g di cardi, puliti dai filamenti, a pezzi (5 cm)
- burro q.b.
- 125 g di panna (30-40% di grassi)
- 2 uova (da 60 g)
- 10 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 1.7 g
- Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sformatini ai porri
55min
Flan al topinambur
40min
Flan di cavolfiore
45min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Sformato di cardi
1h
Pere al vino rosso
3h 20min
Sformatini di asparagi
45min
Vellutata di cardi con patate al timo
50min
Flan al cavolo viola
55min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15 min
Flan di carote
50min
Fonduta
8sa 20 dk