Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, lavati e sgocciolati
- 2 filetti di erba cipollina fresca, sminuzzati
- ¼ di finocchio affettato, con la barba
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna acida
- 30 g di rucola fresca, lavata
- 1 carota, pelata e affettata
- ¾ di finocchio affettato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2451 kJ / 586 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 52.8 g
- Lif
- 7.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Zuppa di cipolle
1h
Vellutata di porcini
50 min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min
Gazpacho feta e cetrioli
1 godz. 10 min
Tartare di pomodori e peperoni
15 Min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Gazpacho
15 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 godz. 10 min