Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, lavati e sgocciolati
- 2 filetti di erba cipollina fresca, sminuzzati
- ¼ di finocchio affettato, con la barba
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna acida
- 30 g di rucola fresca, lavata
- 1 carota, pelata e affettata
- ¾ di finocchio affettato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2451 kJ / 586 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 52.8 g
- Lif
- 7.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di cipolle
1h
Crema di porri gratinata
50 min
Insalata tiepida di pere con condimento alla senape
20 Min
Quiche pere e gorgonzola
1h
Gazpacho indiano
2h 10min
Gazpacho
15min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10 min
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Brie in crosta con cipolle caramellate
1h 10 min
Gazpacho di carote
10 λεπτ.
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min