Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Entenbrust à l’orange
- 2 Entenbrustfilets mit Haut (ca. 250–350 g, 3 cm dick)
- ¼ TL Salz
- ⅛ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1850 g Wasser
- 1 Orange, vorzugsweise Bio, klein, in Scheiben (3–5 mm)
-
1
gestr. TL Ascorbinsäure
veya 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (von einer 1/2 Zitrone)
Orangenzabaglione
- 40 g Orangensaft
-
½
TL Gemüsebouillon Paste
veya ½ Würfel Gemüsebouillonwürfel - ⅛ TL Salz
- 2 Prisen weisser Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Cayennepfeffer, gemahlen
- 3 Eigelbe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1737 kJ / 415 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 0.6 g
Alternatif tarifler
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2 godz.
Geschmortes Kalbsragout
2 godz. 10 min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3h
Sauce béarnaise
20 min
Vitello tonnato
25h 30min
Schweinsfilet im Speckmantel mit Grillbutter
1 godz. 45 min
Mayonnaise
5 dk
Café-de-Paris
30 dk
Fondue Chinoise
2h 40min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Apfel-Pulled-Pork
8h 20min
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2 godz. 15 min