Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
TM6

Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione

3.9 (10 değerlendirme)

Malzemeler

Entenbrust à l’orange

  • 2 Entenbrustfilets mit Haut (ca. 250–350 g, 3 cm dick)
  • ¼ TL Salz
  • ⅛ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
  • 1850 g Wasser
  • 1 Orange, vorzugsweise Bio, klein, in Scheiben (3–5 mm)
  • 1 gestr. TL Ascorbinsäure
    veya 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (von einer 1/2 Zitrone)

Orangenzabaglione

  • 40 g Orangensaft
  • ½ TL Gemüsebouillon Paste
    veya ½ Würfel Gemüsebouillonwürfel
  • ⅛ TL Salz
  • 2 Prisen weisser Pfeffer, gemahlen
  • 1 Prise Cayennepfeffer, gemahlen
  • 3 Eigelbe

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
1737 kJ / 415 kcal
Protein
30 g
Karbonhidrat
4 g
Yağ
30 g
Lif
0.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler