Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pearl Barley and Eggs
- 200 g pearl barley
- 800 g water
- 1 tsp groundnut oil
- 4 medium eggs
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Nasi Goreng
- 2 garlic cloves
- 1 stalk fresh lemon grass, white part only, cut in pieces (1 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, cut in pieces
- 120 g shallots, halved
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 15 g groundnut oil
- 200 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 200 g red cabbage, cut in pieces (3 cm)
- 200 g cooked, peeled prawns
- 20 g light soy sauce
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 spring onion, finely chopped, for garnishing
- 2 Tbsp dried onion flakes, for garnishing
- ½ cucumber, halved lengthways then thinly sliced, for serving
- 2 tomatoes, cut in wedges, for serving
- sriracha sauce, to taste (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1750 kJ / 416 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Tofu stew
30 min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 godz.
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 Std. 15 Min
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30 min
Seafood Laksa
25min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min