Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pearl Barley and Eggs
- 200 g pearl barley
- 800 g water
- 1 tsp groundnut oil
- 4 medium eggs
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Nasi Goreng
- 2 garlic cloves
- 1 stalk fresh lemon grass, white part only, cut in pieces (1 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, cut in pieces
- 120 g shallots, halved
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 15 g groundnut oil
- 200 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 200 g red cabbage, cut in pieces (3 cm)
- 200 g cooked, peeled prawns
- 20 g light soy sauce
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 spring onion, finely chopped, for garnishing
- 2 Tbsp dried onion flakes, for garnishing
- ½ cucumber, halved lengthways then thinly sliced, for serving
- 2 tomatoes, cut in wedges, for serving
- sriracha sauce, to taste (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1750 kJ / 416 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pad Thai Noodles with Prawns
30 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Potato Curry (Ala Hodi)
40 Min
Prawn And Chicken Laksa
40 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Ginger and Lime Fizzy Refresher
24 godz. 30 min
Thai Steamed Trout Parcels
35 Min
Chilli Stuffed Fish
1 Std.
Puri
35 Min
Seafood Laksa
25 Min
Tom Yum with Prawns
25 Min