Cihazlar ve Aksesuarlar
Potato Peratal
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
potatoes cut in cubes (2 cm x 2 cm)600 g
-
water1000 g
-
cooking oil20 g
-
onions cut in halves50 g
-
curry leaves deveined3 stalks
-
green chilli deseeded, sliced1
-
tomato cut in wedges1
-
chilli paste1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
595 mg
Protein
5 g
Kalori
953 kJ /
228 kcal
Yağ
5 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
42 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Deepavali Festive Delights
16 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Paal Appam
9sa 30 dk
Lemon Rice
15 dk
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 dk
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 dk
Mutton Peratal
1sa 25 dk
Vegetable Sambar
35 dk
Rasam
20 dk
Ghee Roasted Chicken
1sa 15 dk
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 dk
Prawn Biryani
1sa 15 dk
Idli
15sa 40 dk
Curry Mee
30 dk