Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1440 g water
- 300 g white short-grain rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained
- 60 g Chinese cabbage, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, cut in thin slices (2 mm)
- 40 g carrot, cut in thin strips (2 mm)
- 4 slices kombu (approx. 2 cm each) (isteğe bağlı)
- 10 - 12 large raw prawns, peeled and deveined (from approx. 170 g prawns)
-
300
g clams, shells scrubbed,
veya 300 g fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded - 250 g raw squid rings
- 75 g Japanese soy sauce (see tip)
-
60
g sake
veya 60 g rice wine - 1 tsp salt
- 2 tsp light sesame oil (10 g)
- 80 g miso paste
- 5 pinches wakame flakes, dried
- 200 g silken tofu, cut in cubes (1.5 cm) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2015 kJ / 478 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chili Oil Noodles with Shrimp
30min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Hot and Sour Pineapple Rice
1u. 15min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Yellow rice with chicken
40min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Aglio olio e peperoncino
35 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Shrimp & Crab Linguine
25 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min