Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1440 g water
- 300 g white short-grain rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained
- 60 g Chinese cabbage, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, cut in thin slices (2 mm)
- 40 g carrot, cut in thin strips (2 mm)
- 4 slices kombu (approx. 2 cm each) (isteğe bağlı)
- 10 - 12 large raw prawns, peeled and deveined (from approx. 170 g prawns)
-
300
g clams, shells scrubbed,
veya 300 g fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded - 250 g raw squid rings
- 75 g Japanese soy sauce (see tip)
-
60
g sake
veya 60 g rice wine - 1 tsp salt
- 2 tsp light sesame oil (10 g)
- 80 g miso paste
- 5 pinches wakame flakes, dried
- 200 g silken tofu, cut in cubes (1.5 cm) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2015 kJ / 478 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Summer seafood soup
45min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Tomato-egg soup
20min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Clam Chowder
55min
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40min
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1h 30min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Pork Trotter Jelly
8 godz.
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min