![Sambhar Sambhar](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2E4E5754-9492-45F2-A7BB-75235D7FB26F/Derivates/1A13B8E9-FBCB-4E7A-85FF-B36E03D25081.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g onions, quartered
- 50 g tomatoes, halved
Masala
- 25 g vegetable oil
-
1
tsp chana dal (yellow dried split peas)
veya 1 tsp toor dahl (yellow dried split peas) - 1 tsp fenugreek seeds
- 1 tsp black mustard seeds
- 1 tsp asafoetida
- 2 - 4 Kashmiri dried chillies, to taste
Soup
- 5 cm dried tamarind, soaked in hot water for 15 minutes
- 1200 g water
-
150
g chana dal (yellow dried split peas)
veya 150 g toor dahl (yellow dried split peas) - 100 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
- 100 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 100 g fine green beans, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp sugar
- 1 ½ tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 702 kJ / 168 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 5.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fresh coconut chutney
10 min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 Min
Chapatis
1h 30min
Lentil Curry (Dahl)
30 Min
Chana Masala
45 Min
Stuffed Parathas
1h 20min
Tarka Dal
9h 5min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 Min
Kheer with Dark Chocolate Topping
2 godz. 50 min
Chapatis
1 Std.
Dhokla
30 Min
Dal Makhani
9h 30min