Cihazlar ve Aksesuarlar
Sambhar
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 5 dk
6 portions
Malzemeler
-
onions quartered50 g
-
tomatoes halved50 g
Masala
-
vegetable oil25 g
-
1 tsp toor dahl (yellow dried split peas)chana dal (yellow dried split peas)1 tsp
-
fenugreek seeds1 tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
asafoetida1 tsp
-
Kashmiri dried chillies to taste2 - 4
Soup
-
dried tamarind soaked in hot water for 15 minutes5 cm
-
water1200 g
-
150 g toor dahl (yellow dried split peas)chana dal (yellow dried split peas)150 g
-
aubergines cut in pieces (2 cm)100 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)100 g
-
fine green beans cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground turmeric1 ½ tsp
-
sugar1 ½ tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
7.8 g
Kalori
702 kJ /
168 kcal
Yağ
5.1 g
Karbonhidrat
22.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
A Taste of India
72 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Paneer makhani
45 dk
Sambhar
1sa 30 dk
Fresh coconut chutney
10 dk
Lemon rasam
40 dk
Tarka Dal
9sa 5 dk
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 dk
Cauliflower Stuffed Parathas
45 dk
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 dk
Dosa with spiced potato filling
17sa 40 dk
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 dk
Chana Masala
45 dk
Dal Makhani
9sa 30 dk