Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Estragon-Senfbutter
- 5 Stängel Estragon, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL körniger Senf
- 1 TL Senf
- ½ TL Zitronenschale
- ½ TL Meersalzflocken
- 4 - 5 Prisen Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen
Nackensteaks
- 1300 g Wasser
- 2 TL Zitronensaft
- 4 Schweinenackensteaks, mariniert (à ca. 150 g)
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2306 kJ / 550 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 49 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 Std.
Lammhüften mit Speckbohnen
1j 30 menit
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1j 30 menit
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3j 50 menit
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1j 20 menit
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1j 20 menit
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1j 25 menit
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1j 25 menit
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2 Std. 50 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1j 25 menit
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1j 30 menit
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1j 30 menit