Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Estragon-Senfbutter
- 5 Stängel Estragon, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL körniger Senf
- 1 TL Senf
- ½ TL Zitronenschale
- ½ TL Meersalzflocken
- 4 - 5 Prisen Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen
Nackensteaks
- 1300 g Wasser
- 2 TL Zitronensaft
- 4 Schweinenackensteaks, mariniert (à ca. 150 g)
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2306 kJ / 550 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 49 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Smoked Gulasch mit Bacon
4h
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 20 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2h
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Kalbskoteletts Sous-vide
1 Std. 10 Min