Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Queso fresco (paneer)
- 1500 g de leche entera
- 4 cdas de vinagre blanco
Curry de espinaca
- 1 cditas comino en polvo
- 1 cditas semilla de cilantro, molida
- 50 g de cebolla, en trozos
- 15 g de ajo
- 10 g de jengibre, pelado y en rebanadas
- 20 g de mantequilla sin sal, em cubos
- 100 g de crema (18% grasa)
- 400 g de hojas de espinaca fresca
- sal marina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- jugo de limón amarillo, al gusto
- aceite vegetal, el suficiente para freír
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1678 kJ / 401 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa italiana de papa
50min
Coliflor tikka masala
30 min
Paté de champiñones
10min
Curry de papa (Ala hodi)
40 Min
Falafel de zanahoria
30 min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2h 40 min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13 Std. 10 Min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 min
Garam masala - Subcontinente indio
5 min
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35min
Pesto de cilantro
5 min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min