Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 600 - 1000 g de chirivía, peladas y en trozos (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 265 kJ / 63 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Zanahoria salteada (100 g)
10 min
Carne de ave molida (carne blanca, 300 g)
1 godz. 5 min
Cubos de pechuga de pavo dorados TM6
15min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Tagliatelle de trigo sarraceno con ragout de verduras
1h
Bases - Brócoli y salsa de tomate
2h 5min
Cocción arroz integral (300 g) TM6
35 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Ensalada tibia de papas (Pelar)
45 min
Smoothie de espinaca
5 Min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min