Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de aceite de oliva virgen extra
- 35 g de pimiento verde
- 50 g de cebolla
- 35 g de tomate triturado en conserva
- 1 diente de ajo
- ½ cucharadita de pulpa de pimiento choricero
- 300 g de patata en trozos (3 x 3 cm)
- 150 g de agua
- 1 pellizco de sal
-
100 - 120
g de bonito fresco en tacos (3 x 3 cm)
veya 100 - 120 g de atún fresco en tacos (3 x 3 cm) - perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1111 kJ / 266 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Karbonhidrat
- 26.1 g
- Yağ
- 10.1 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 godz. 20 min
Marmitako de pulpo
40min
Bonito a la riojana
50 min
Sorropotún cántabro con chicharro
40min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Guiso "mar y tierra"
50 min
Fabes con almejas
30min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Alubias con gambas
20min
Marmitako
40min