Bacalao al vapor con salsa vizcaína

Bacalao al vapor con salsa vizcaína

4.6 231 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
6 raciones

Malzemeler

  • 250 g de cebolla cortada en cuartos
  • 2 cebollas rojas (aprox. 200 g) cortadas en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 1 pellizco de sal
  • 100 g de aceite de oliva
  • 100 g de jamón ibérico picado
  • 2 cucharadas de pulpa de pimiento choricero
  • 1 pimienta de Cayena seca entera (isteğe bağlı)
  • 100 g de agua
  • 6 trozos de bacalao en salazón remojado y desalado
  • perejil fresco picado para espolvorear

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Protein 33 g
Kalori 1460 kJ / 348 kcal
Yağ 22 g
Lif 1 g
Karbonhidrat 6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...