Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Füllung
- 500 g Schichtkäse (siehe Tipp)
- 550 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 EL Öl
- 2 Zwiebeln (ca. 120 g), fein gewürfelt
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ¼ - ½ TL Pfeffer, nach Geschmack
Teig und Fertigstellung
- 300 g Wasser und mehr zum Kochen
- 30 g Öl
- 550 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- Salz zum Kochen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2253 kJ / 538 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crêpes à l'orange
1h
Kreppel
1h
Tschebureki
1h 20min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Piroggen mit Fleischfüllung (Pierogi z mięsem)
1h 45min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4hod. 10min
Gefüllte Blinis
55p
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Pierogi mit Rindfleischfüllung
1h
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 Std.
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min