Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 240 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 1 EL Öl und mehr zum Braten
- 2 Eier
- 500 g Milch
Orangensauce
- 2 Zitronen, unbehandelt, 1 Streifen (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 Orangen, unbehandelt, 1 Streifen (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Zucker
- 30 - 40 g Orangenlikör
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 871 kJ / 208 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kreppel
1 Std.
Crêpes
1 Std. 15 Min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45 min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Püfferchen mit Beeren und Crème fraîche
45 min
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min
Blintzes mit Heidelbeerquark
35 min
Gefüllte Blinis
55 min
Blini
1h 30min
Teigtaschen mit Ricotta und Salsiccia
1h 45 min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2h