Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Füllung
- 100 g Möhren, in Stücken
- 650 g Rindfleisch, ohne Knochen, in Stücken (2-3 cm), siehe Tipp
- 450 g Wasser
- 30 g Rapsöl
- 1 Brötchen, altbacken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 geh. TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer, nach Geschmack
- ½ TL Majoran, getrocknet
Teig und Fertigstellung
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Rapsöl
- 560 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz und mehr zum Kochen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2329 kJ / 556 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crêpes à l'orange
1sa
Kreppel
1sa
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1sa 45 dk
Gefüllte Blinis
55min
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4 Std. 30 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Apfel-Hefe-Küchlein (Racuchy z jabłkami)
50 Min
Pierogi mit Rindfleischfüllung
1sa
Quarkbällchen mit Zimtzucker
30 dk
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 Std.
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1h 35min