Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Füllung
- 100 g Möhren, in Stücken
- 650 g Rindfleisch, ohne Knochen, in Stücken (2-3 cm), siehe Tipp
- 450 g Wasser
- 30 g Rapsöl
- 1 Brötchen, altbacken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 geh. TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer, nach Geschmack
- ½ TL Majoran, getrocknet
Teig und Fertigstellung
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Rapsöl
- 560 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz und mehr zum Kochen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2329 kJ / 556 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pierogi mit Rindfleischfüllung
1h
Tschebureki
1h 20 min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1 godz. 35 min
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4hod. 30min
Tomatenessenz
13 godz. 30 min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 Std.
Veggie-Mantı
1 Std. 15 Min
Quarkbällchen
30 Min
Crêpes à l'orange
1h
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 Std. 10 Min
Langos klassisch
1 Std. 30 Min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min