Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Öl
- 3 TL Salz
-
150
g Schmand
veya 150 g Crème fraîche - 50 g Saure Sahne
- 30 g Meerrettich aus dem Glas
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 1 TL Pfeffer
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe (isteğe bağlı)
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 2 TL Senf
- 30 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2640 kJ / 630 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
St. Petersburg - Joschiki
2h 55min
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2h
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Kreppel
1h
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min
Gefüllte Blinis
55min