Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di cipolla a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 320 g di riso Carnaroli
- 200 g di vino rosso tipo Teroldego
- 800 g di brodo vegetale bollente
- 30 g di burro
- 40 g di Grana Padano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2016 kJ / 482 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 65.6 g
- Yağ
- 20.2 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto al Barolo
30 min
Risotto rosmarino e speck
25 min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Spatzle verdi alla carbonara
1sa
Risotto all'Amarone
35 min
Risotto radicchio e salsiccia
35 min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1sa 30 dk
Canederli allo speck
2h 40min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 min
Salsa bolzanina
15 分钟
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min