Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di cipolla a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 320 g di riso Carnaroli
- 200 g di vino rosso tipo Teroldego
- 800 g di brodo vegetale bollente
- 30 g di burro
- 40 g di Grana Padano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2016 kJ / 482 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 65.6 g
- Yağ
- 20.2 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto ai quattro formaggi
40 Min
Risotto alla valdostana
35 Min
Strangolapreti alla trentina
4h
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 Min
Risotto rosmarino e speck
25 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Risotto alla monzese
35 Min
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Risotto al prosecco e lavanda
30 Min
Risotto al Barolo
30 Min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 Min