Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di cipolla a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 320 g di riso Carnaroli
- 200 g di vino rosso tipo Teroldego
- 800 g di brodo vegetale bollente
- 40 g di Grana Padano grattugiato
- 30 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2016 kJ / 482 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 65.6 g
- Yağ
- 20.2 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alla monzese
35 min
Risotto ai porri e burrata
35 min
Risotto al Barolo
30 Min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Risotto alla parmigiana
30 Min
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1h 30 min
Risotto all'Amarone
35 min
Salsa bolzanina
15 min
Tortel di patate
40 Min
Risotto bianco con porri e mela
30 Min