Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
-
270
g di farina di grano saraceno per polenta, a grana grossa (cottura: 40 minuti)
veya 270 g di farina di mais bianca bramata per polenta, a grana grossa (cottura: 40 minuti)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1003 kJ / 240 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto zafferano e pioppini
40 min
Risotto alla valdostana
35min
Risotto con salsiccia e uva
40 min
Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)
1h 40min
Polenta e bruscitti
2h 20min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Risotto timo e toma
35min
Risotto alla monzese
35min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Polenta al formaggio
1h
Pizzoccheri
50min
Polenta taragna
1 Std. 15 Min