Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi
- 500 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 700 g di foglie di spinaci freschi, lavate e asciugate
- 280 g di pangrattato
- 150 g di farina tipo 0
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 uova
Terminare la preparazione
- 40 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2791 kJ / 667 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 88.2 g
- Yağ
- 23.1 g
- Lif
- 4.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spatzle alla barbabietola
30 min
Spatzle agli spinaci
1j
Gnocchi verdi alla romana
1j 20 menit
Gnocchi di polenta
25 min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi di patate
1j 30 menit
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1j
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min
Spatzle verdi alla carbonara
1j
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10 min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 min