Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di acqua
-
1
dado per brodo di carne
veya 1 cucchiaino di sale - 130 g di semolino di grano
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- crostini di pane tostati, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 925 kJ / 221 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 25.4 g
- Yağ
- 11.6 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta
1h
Zuppa di cipolle
1h
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Riso e porri
30 Min
Risotto alla parmigiana
30 Min
Passato di verdure
50 Min
Salsa alle mele
20min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 Min
Budino al semolino e uvetta
1 Std. 30 Min
Vellutata di porri
40 Min
Pancotto
30 Min
Stracciatella alla romana
30 Min