Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spice rub
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp mustard powder
- 1 tsp paprika
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp ground ginger
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 1 tsp ground allspice
- 1 tsp ground black pepper
- 4 - 5 pork rib racks (approx. 2-3 kg total)
Bourbon BBQ glaze
- 1 brown onion, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 3 - 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g olive oil
- 375 g tomato sauce
- 60 g bourbon
- 120 g apple cider vinegar
- 50 g brown sugar
- 60 g soy sauce
- 140 g honey
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 8058 kJ / 1918.6 kcal
- Protein
- 124.4 g
- Karbonhidrat
- 73.2 g
- Yağ
- 127.4 g
- Lif
- 3.8 g
Alternatif tarifler
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Thai-style grilled pork skewers
7 Std. 25 Min
Sticky drumettes
2 Std. 45 Min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Buffalo chicken wings
45 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Lamb kleftiko
4 Std.
Pork belly with spring onions
1h 10 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2u. 20min
Barbecued pork ribs
26u. 15min