Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g pão alentejano cortado em pedaços pequenos
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 200 g espargos verdes cortados em pedaços
- 3 dentes de alho
- 20 g coentros
- 50 g azeite
- 2 ovos batidos
- 1 laranja cortada em rodelas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1456.6 kJ / 348.2 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 46.9 g
- Yağ
- 13.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 845.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasanha de cogumelos, espinafres e tomate
1 Std. 10 Min
Sopa cremosa de ervilhas
40 Min
Bolo de amêndoa e gila
Değerlendirme yok
Risoto de cogumelos
1 Std. 10 Min
Tarte de nectarina, mascarpone e lemon curd - TM6
3 godz. 40 min
Sopa Tailandesa (Tom yum) com zoodles - TM6
Değerlendirme yok
Salada de abacate e atum com cebola fermentada - TM6
72h 30min
Gnocchi com curgete - TM6
45 Min
Mousse de ovos fofos da Anabela Jacinto
1 Std.
Tortinhas de requeijão com amêndoa
Değerlendirme yok
Carne de porco com puré de batata e couve-flor e brócolos
55 min
Panacota com pêssego
3h 15min