Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g pão alentejano cortado em pedaços pequenos
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 200 g espargos verdes cortados em pedaços
- 3 dentes de alho
- 20 g coentros
- 50 g azeite
- 2 ovos batidos
- 1 laranja cortada em rodelas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1456.6 kJ / 348.2 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 46.9 g
- Yağ
- 13.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 845.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pudim de citrinos
1 Std. 10 Min
Rojões com migas de espargos
2h 40min
Bolo de Vinagre
Değerlendirme yok
Doce de ginja
Değerlendirme yok
Bombons de morcela com maçã
40min
Bica de azeite
1 Std. 40 Min
Perna de borrego assada com batatas e molho de hortelã
3 Std.
Croissants com mousse de atum
2 Std. 50 Min
Chocos com ervilhas e batata-doce
45min
Sopa cremosa de ervilhas
40min
Frango com caril
30min
Caril de camarão com manga
35min