Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g costela de borrego, cortada em pedaços pequenos
- 150 g vinho branco
- 1 c. sopa de pimentão doce
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g cebola
- 2 dentes de alho
- 3 pés de salsa, mais q.b. p/ polvilhar
- 40 g azeite
- 150 g polpa de tomate
- 1 folha de louro
- 1 caldo de carne em cubos
- 100 g água
- Piripíri q.b.
- 6 fatias de pão
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2857.6 kJ / 683 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 21.2 g
- Yağ
- 53.8 g
- Doymuş Yağ
- 21.5 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 698.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rojões com migas de espargos
2h 40 min
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1 Std. 10 Min
Pernil de porco com cebola em molho de Vinho do Porto
1 Std.
Ensopado de borrego
1 Std.
Ensopado de cabrito
40 Min
Migas de batata à alentejana
45 Min
Pipis
1 Std.
Arroz de miúdos
12h 40min
Coelho à moda de Trás-os-Montes
55min
Migas alentejanas com entrecosto
1 Std. 30 Min
Bochechas de porco
9h 10min
Burras em vinho tinto
12h 55 min