Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g miúdos de borrego, cortados em pedaços
- 160 g vinho tinto
- 3 dentes de alho
- ½ malagueta vermelha s/ sementes
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 2 folhas de louro
- 20 g salsa
- 40 g azeite
- 80 g cebola
- ½ c. chá de cominhos
- 900 g água
- 300 g arroz agulha
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1578.7 kJ / 377.3 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Karbonhidrat
- 43.4 g
- Yağ
- 11.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 474.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salada de arroz com atum
35 min
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1óra 10p
Mexidos de Natal
Keine Bewertungen
Frango à Gomes de Sá
1h 20min
Piza Big Mac
1h 30 min
Guisado de carne de porco com grão, legumes e cuscuz
1óra
Empadão de atum
1óra 10p
Raia com cebolada e batatas
45 min
Coelho à moda de Trás-os-Montes
55min
Sardinhas ao sal
40 min
Arroz de ervilhas com salsichas
30min
Arroz de cabidela
1óra 10p