Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinada (2 dias antes)
- 1 coelho partido em pedaços
- 1 pitada de sal
- 200 g vinho tinto
- 5 dentes de alho esmagados
- 1 molho de salsa
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 6 cravinhos
- 10 grãos de pimenta preta
- 1 folha de louro
Coentrada (de véspera)
- 800 g água
- 2 c. chá de sal grosso
- 10 dentes de alho
- 30 pés de coentros, s/ os talos grossos
- 40 g azeite
-
60
g vinagre de vinho branco
veya 60 g vinagre de vinho tinto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2085.2 kJ / 498.4 kcal
- Protein
- 55.4 g
- Karbonhidrat
- 10.5 g
- Yağ
- 23.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 778.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalhau com tapenade, tomate e cuscuz
30min
Arroz de fiambre com pack-choi
40min
Coq au vin
1h 30min
Coq au vin
35min
Vitela asiática com grão e cuscuz
9sa 20 dk
Pernil com batatas e maçã
14h
Empadão da consoada
1h
Chocos com ervilhas e batata-doce
45 Min
Codornizes à serra do Montejunto
12 Std. 50 Min
Carapaus de escabeche
13 Std. 20 Min
Coelho à moda de Trás-os-Montes
55 Min
Burras em vinho tinto
12u. 55min