Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g carapau pequeno, amanhado e s/ cabeça
- 80 g sal
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 20 g salsa
- 100 g azeite
- 50 g vinagre
- 800 g água, mais q.b. fria p/ arrefecer
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1620 kJ / 388 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
40min
Raia com molho de pitau
45min
Favas guisadas
50 Min
Escabeche de peixe-espada com batatinha nova e molho de mostarda
50 Min
Arroz de carapau - Kedgeree
1h
Cavala à tanoeiro - TM31
50 Min
Lingueirão à Bulhão Pato
2 Std. 20 Min
Caldeirada de peixe
45min
Pescada cozida com cebolada de cogumelos
40min
Amêijoas com pescada, camarão e molho de coentros
3h
Raia alhada
40min
Cozido à portuguesa
1 Std. 35 Min