Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 500 g Rote Bete, geschält, in Würfeln (5 mm)
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Saure Sahne
- 15 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Zitronensaft
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 2 EL Dill, getrocknet
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 230 g Mehl
- 250 g Milch
- 3 Eier
- 1 TL Backpulver
- 2 EL Petersilie, getrocknet
- Öl zum Braten
- 1 Zwiebel, geachtelt
- 125 g Katenschinkenwürfel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2635 kJ / 630 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Krautfleckerl aus dem Ofen
1 Std.
Strudel mit Sauerkrautfüllung
1 Std. 30 Min
Butternussstrudel mit Kräuterquark
1 Std. 50 Min
Chinakohl-Pizza
1h 40min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1 Std. 10 Min
Blumenkohl-Puffer mit Rote-Bete-Salat
45min
Süßkartoffel-Zucchini-Rösti mit Cashewdip
30min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2h 40min
Käseknödel mit Rotkohl-Rote-Bete-Salat
1 Std. 30 Min
Wirsingfrikadellen
1 Std. 20 Min
Grünkohl-Quiche
1 Std. 30 Min