Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 500 g Rote Bete, geschält, in Würfeln (5 mm)
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Saure Sahne
- 15 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Zitronensaft
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 2 EL Dill, getrocknet
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 230 g Mehl
- 250 g Milch
- 3 Eier
- 1 TL Backpulver
- 2 EL Petersilie, getrocknet
- Öl zum Braten
- 1 Zwiebel, geachtelt
- 125 g Katenschinkenwürfel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2635 kJ / 630 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Süßkartoffel-Zucchini-Rösti mit Cashewdip
30min
Krautfleckerl aus dem Ofen
1h
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1h 40min
Wirsingfrikadellen
1 Std. 20 Min
Sellerieschnitzel mit Parmesan-Panade und Joghurtsauce
1h
Wurzelgemüse-Nester mit Ei und Kräuter-Mayonnaise
45min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1h 15min
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 Std.
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2 Std. 40 Min
Wirsing-Lachs-Lasagne
1 Std. 20 Min
Butternussstrudel mit Kräuterquark
1 godz. 50 min
Käseknödel mit Rotkohl-Rote-Bete-Salat
1 Std. 30 Min