Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 500 g Rote Bete, geschält, in Würfeln (5 mm)
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Saure Sahne
- 15 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Zitronensaft
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 2 EL Dill, getrocknet
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 230 g Mehl
- 250 g Milch
- 3 Eier
- 1 TL Backpulver
- 2 EL Petersilie, getrocknet
- Öl zum Braten
- 1 Zwiebel, geachtelt
- 125 g Katenschinkenwürfel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2635 kJ / 630 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbis-Sauerkraut mit Semmelknödeln
1h 10min
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2 godz. 40 min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1h 10min
Krautfleckerl aus dem Ofen
1h
Gratinierter Spargel auf Thymian-Polenta
1h 15min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1h 20 phút
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Chinakohl-Pizza
1h 40min
Crêpes mit Mangoldfüllung
1h
Kürbis-Frikadellen mit Butter-Lauch
1h 30min
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 Std.
Wirsingfrikadellen
1h 20 phút