Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Birnen, mittelreif, in feinen Scheiben
- 2 EL Zitronensaft
- 150 g Radicchio, in Streifen
- 1 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz und 6 Prisen zum Würzen
- 6 Prisen Pfeffer
- 250 g Buttermilch
- 1 Prise Zucker
- 10 g Hefe
- 375 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 25 g Rapsöl
- 200 g Crème fraîche
- 160 g Chicorée, in Streifen
- 200 g Limburger Käse, in Würfeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3388 kJ / 810 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 38 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1u. 40min
Möhrenquiche mit Salbei
1 Std. 35 Min
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1h 10 min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 Std. 15 Min
Spitzkohl-Flammkuchen
1u. 40min
Pizza mit Radicchio und Schinken
1 Std.
Frühlingstarte
1u. 40min
Kürbis-Flammkuchen mit Apfel-Kräuter-Häckerle
1h 30min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1 Std. 20 Min
Kürbis-Sellerie-Quiche
2h
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 Std. 20 Min