Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 3 Stängel frische Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel frische Minze, abgezupft (isteğe bağlı)
- 4 Schalotten (ca. 70 g)
- 30 g Olivenöl
- 130 g Perlgraupen, gewaschen, abgetropft
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Curry
- Öl zum Braten
- 10 Scheiben Parmaschinken, halbiert
- 100 g Ochsenherz-Tomate, in Würfeln (3 cm)
- 100 g gelbe Tomaten, in Würfeln (3 cm)
- 100 g grüne Tomaten, in Würfeln (3 cm)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 50 g Rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1817 kJ / 432 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kichererbsensalat
35min
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10 Min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2h 45min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 min
Sonnenweizen-Salat mit Möhren-Dressing
30 min
Kartoffel-Linsen-Salat
45 min
Linsensalat mit Putenbrust
1h 30 min.
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1 godz.
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40 min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 Min