Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Labskaus-Nester
- 100 g Edamer, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 350 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 150 g Rote Bete, in Stücken
- 70 g Haferflocken, zart
- 1 Ei
- 20 g neutrales Öl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Paniermehl
Gurken-Mayo und Fertigstellung
- 250 g Sonnenblumenöl
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Gewürzgurken (Abtropfgew. 190 g), abgetropft
- 5 Ei
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4093 kJ / 978 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 83 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steckrüben mit Kartoffeln
40 Min
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1h 40 min
Grünkohl-Lasagne
1 godz. 10 min
Wurzelgemüse-Nester mit Ei und Kräuter-Mayonnaise
45 Min
Möhren-Senfgurken-Ragout
45 Min
Labskaus
50 min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1 Std.
Steckrüben-Pie
1 godz. 50 min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 godz. 15 min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45 Min
Norddeutsche Pfannkuchen
45 Min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1 Std.