
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tassenknödel
- 20 g Petersilie abgezupft
- 3 Laugenstangen vom Vortag (ca. 230 g), in Stücken (2 cm)
- 40 g Schalotten halbiert
- Butter zum Einfetten
- 2 Eier
- 150 g Milch
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ½ TL gekörnte Brühe - 1 gestr. TL Weinstein-Backpulver
Tomaten-Pfifferling-Ragout und Fertigstellung
- 100 g Schalotten halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 6 Stängel Thymian abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 300 g Pfifferlinge geputzt, große Pilze halbiert
- 8 Tomaten (600 g)
- 1 Lorbeerblatt, frisch mehrfach eingeschnitten
- 5 Prisen Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 - 3 Stängel Petersilie abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 446 kcal / 1864 kJ
- Protein
- 14 g
- Yağ
- 23 g
- Karbonhidrat
- 41 g